Články

Onkologické ochorenie nezasahuje len pacienta samotného, ale celú rodinu, a to jednak psychicky, ale zároveň aj finančne. Málokto sa však dopredu nad tým zamyslí a podnikne potrebné kroky.

"O týždeň idem na kontrolu... Už teraz mám stiahnutý žalúdok, zle spím. Niekedy nie som schopná ani nič zjesť. Bojím sa. Mám strach, ako kontrola dopadne... Čo keď mi znova niečo zistia?"

Byť šťastný, úspešný, podávať najlepší výkon, tešiť sa z každého okamihu vo svojom živote, žiť všetko naplno a hlavne s úsmevom na tvári. Model života, ktorý je dnes prezentovaný ako žiadúci, normálny.

Voda a láska

12.03.2018

Pred časom som sa snažil zistiť, akú kvalitnú vodu používam z našej studne. Začal som sa zaoberať vlastnosťami vody. Mäkká, tvrdá, zásaditá či minerálna a podobne. Každý vie, že voda je základom života, dokonca naše telo obsahuje skoro 70% vody. Málokto však vie, že voda je nositeľkou informácií. Znamená to, že nielen voda ovplyvňuje naše...

Na úvod zaujímavého podujatia sa uskutočnil tematický rozhovor o palete farieb okolo nás. Účastníci sa rozhovorili o obľúbených farbách ako aj o ich používaní. Prevaha obľúbených farieb bola modrá, žltá, červená, zelená, oranžová, ale aj biela a čierna.